Tegel & Sanitair Outlet Haaglanden voor uw sanitair en badkamer.

Wellness

Creëer uw eigen wellness!
Stelt u het eens voor. Een eigen plekje thuis om aan de stress van alledag te kunnen ontsnappen. Wie wil dat nou niet? Tegel & Sanitair Outlet Haaglanden kunt u bijstaan met de inrichting van uw eigen wellness thuis om zowel fysiek als mentaal even goed tot rust te komen. Een wellness thuis kunt u natuurlijk zo inrichten als u zelf wilt. U kunt bijvoorbeeld een extra luxe bad in uw badkamer laten plaatsen of u kunt kiezen voor een sunshower, of wellicht allebei!

Luxe baden
Wat is er nu lekkerder dan na een lange dag hard werken een warm bad vol te laten lopen? Een luxe bad hoeft niet perse duur te zijn. U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment van wat kan variëren van vrijstaande baden en hoekbaden tot aan bubbelbaden. Om samen met uw gezin, familie of vrienden heerlijk te ontspannen kan een whirlpool of jacuzzi ook een hele mooi oplossing voor u zijn. Jacuzzi’s worden vaak buiten of op een (dak)terras geplaatst maar zullen ook binnen zeker niet misstaan. Met een jacuzzi verandert u uw badkamer in een complete wellness. Wij denken graag met u mee tijdens uw zoektocht naar het perfecte bad voor uw badkamer.

Sunshower
Wij kunnen ons goed voorstellen dat bij het woord sunshower niet meteen een belletje gaat rinkelen bij u. Een sunshower is een zonnebank voor onder de douche en zorgt ervoor dat u gedurende het hele jaar een mooie bruine tint heeft. Daarnaast werkt de sunshower extra ontspannend door de ingebouwde infraroodlampen. Deze lampen zorgen ervoor dat uw spieren warm worden waardoor u volledig kunt ontspannen. Met een dagelijkse lage dosis UV-licht haalt u bovendien het goede van de zon op een verantwoordelijke manier naar uw badkamer. UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D en bereidt uw huid voor op de zomerzon.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan eens onze webshop voor een uitgebreid overzicht van alle producten. Natuurlijk kunt u voor vragen of meer informatie ook altijd contact met ons opnemen!