Tegel & Sanitair Outlet Haaglanden voor uw sanitair en badkamer.

Wandtegels Voorburg

Is uw behang in de keuken versleten en nodig aan vervanging toe? Misschien zijn tegels als wandbekleding in uw keuken of badkamer een betere oplossing. Bij Tegel en Sanitair Outlet Haaglanden bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan wandtegels Voorburg ! Wij bieden u mooie en goedkope wandtegels aan in verschillende kleuren, soorten, en maten die zowel in de keuken als in de badkamer goed tot hun recht komen en zorgen voor een prachtige uitstraling. Zo vindt u altijd wel een mooie tegel die past bij u, uw budget en uw keuken of badkamer!

Waarom kiezen voor onze wandtegels Voorburg ?

Voor mooie en goedkope tegels van zeer goede kwaliteit is Tegel en Sanitair Outlet Haaglanden de zaak die u zoekt! Vaak is het te mooi om waar te zijn: budgetproof én van goede kwaliteit. Onze wandtegels zijn echter goed voor de portemonnee en hebben een lange levensduur. Bovendien krijgt u bij Tegel en Sanitair Outlet Haaglanden wel 5 jaar garantie op uw bij ons aangeschafte wandtegels.

Met wandtegels kunt u bijvoorbeeld de ruimte groter laten lijken en een frisse of juist warme uitstraling geven. Hiervoor heeft u bij ons verschillende opties. U heeft de keuze uit grijze, witte, en zwarte tegels in verschillende uitvoeringen, maar ook kiezelstenen en houtlook zijn in ons assortiment te vinden. Kortom: voor ieder interieur zit er wel een geschikte tegel voor u bij!

Meer informatie over wandtegels?

Bent u geïnteresseerd in onze wandtegels Voorburg of wilt u meer informatie over ons? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat we voor u en uw wanden kunnen betekenen! Wij zijn te bereiken via e-mail en telefoon, of kom anders eens langs in onze showroom! Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op onze site invullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht