Tegel & Sanitair Outlet Haaglanden voor uw sanitair en badkamer.

Vloertegels Pijnacker

Bent u bijvoorbeeld uw vloerbedekking in de woonkamer zat of zijn de tegels in uw badkamer inmiddels wel aan vervanging toe? Bij Tegel en Sanitair Outlet Haaglanden bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan vloertegels Pijnacker ! Wij bieden u mooie en goedkope tegels aan in verschillende kleuren, soorten, en maten die zowel in de woonkamer als in de badkamer goed tot hun recht komen en zorgen voor een prachtige uitstraling. Zo vindt u altijd wel een mooie tegel die past bij u, uw budget en uw woning!

De vloertegels Pijnacker van Tegel en Sanitair Outlet Haaglandenvloertegels Pijnacker

Voor mooie en goedkope tegels van zeer goede kwaliteit is Tegel en Sanitair Outlet Haaglanden de zaak die u zoekt! Vaak is het te mooi om waar te zijn: budgetproof én van goede kwaliteit. Onze vloertegels zijn echter goed voor de portemonnee en hebben een lange levensduur. Bovendien krijgt u bij Tegel en Sanitair Outlet Haaglanden wel 5 jaar garantie op uw bij ons aangeschafte vloertegels.

Vloertegels zijn een sfeerbepalend element in uw woonkamer, badkamer en keuken. Tegels hebben een grote invloed op de ruimte: u kunt bijvoorbeeld de ruimte groter laten lijken en een frisse of juist warme uitstraling geven door middel van de juiste vloertegels. U heeft de keuze uit grijze, witte, en zwarte tegels in verschillende uitvoeringen, maar ook kiezelstenen en houtlook zijn in ons assortiment te vinden. Kortom: voor ieder interieur zit er wel een geschikte tegel voor u bij!

Meer informatie over vloertegels?

Bent u geïnteresseerd in onze vloertegels Pijnacker of wilt u meer informatie over ons? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat we voor u en uw vloeren kunnen betekenen! Wij zijn te bereiken via e-mail en telefoon, of kom anders eens langs in onze showroom! Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op onze site invullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht