Tegel & Sanitair Outlet Haaglanden voor uw sanitair en badkamer.

Sanitair Outlet

Op zoek naar een nieuwe badkamer ? Bij Tegel & Sanitair Outlet Haaglanden kunt u de mooiste badkamers en onderdelen vinden. Ook zijn de producten voor een mooie outletprijs te verkrijgen. Zit er nu even niks bij in ons assortiment ? Dan misschien volgende week of maand wel. Het assortiment wisselt regelmatig, dus hou onze website in de gaten!

Ons assortiment

In ons assortiment beschikken wij over een groot aantal badkamers, douches, sanitair en wand- en vloertegels. In onze showroom kunt u de verschillende stijlen, kleuren en maten bekijken. Onze medewerkers lopen hier rond en kunnen u uitgebreid ondersteunen bij uw zoektocht. In onze showroom kunt u ook persoonlijk advies krijgen. Als u van tevoren contact met ons opneemt, zorgen wij dat er bij uw bezoek een specialist klaar staat.

In onze sanitair outlet bieden wij een groot aantal uiteenlopende producten. Deze zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. Zo kunnen wij vrijwel iedereen sanitair naar hun wens aanbieden. Wij garanderen een hoge afwerkingsgraad en servicegraad. Ook verzorgen wij de montage van A tot Z. Alle tussentijdse problemen kunnen dan gezamenlijk opgelost worden. Wij staan voor u klaar om uw droom badkamer te realiseren!

Meer informatie over onze sanitair outlet ?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze sanitair outlet ? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@tohl.nl of door te bellen naar 070 737 0609. U kunt het contactformulier hiernaast invullen en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om al uw vragen te beantwoorden.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht