Tegel & Sanitair Outlet Haaglanden voor uw sanitair en badkamer.

Referenties

Spiegels en badkamermeubels

Badkamermeubels moeten vooral praktisch zijn, maar ook het uiterlijk van een badkamermeubel is belangrijk. Een badkamermeubel bepaald namelijk voor een groot deel de sfeer in uw badkamer. U kunt kiezen voor ronde vormen en strak natuursteen of juist meubels met een warm houten uitstraling. Wij hebben een erg ruim assortiment en staan u graag bij in uw keuze.

Een spiegel is onmisbaar in uw badkamer. Spiegels creëren extra lengte, breedte en diepte in uw badkamer. De keuze in spiegels is bij Tegel & Sanitair Outlet Haaglanden erg ruim, u kunt kiezen voor een ronde, vierkante of juist een langwerpige spiegel. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om led verlichting in of achter uw spiegel te laten monteren.

Bent u benieuwd naar alle spiegels en badkamermeubels? kom eens langs in de showroom!

Douches

Douchen is voor veel mensen een prettige start van de dag. Tegel & Sanitair Outlet Haaglanden helpt u graag om deze prettige start nóg prettiger te maken. Bij het kiezen van een douche kunt u een ruime keuze maken in douchekranen, slangen, koppen of complete douchesets. Douchekoppen variëren in grootte van normale handdouches tot en met grote stortdouches. Wij helpen u graag om te bepalen wat het beste voor u is in combinatie met het waterverbruik.

Impressie badkamers

U wilt een nieuwe badkamer maar u weet niet zo goed wat u wilt? Onze ervaren badkamer specialisten helpen u graag met het maken van een keuze en het vinden van uw badkamerpaleis! Hieronder vindt u vast een impressie van onze showroom en van onlangs opgeleverde projecten.

Waar andere badkamerwinkels het werk uitbesteden hebben wij gespecialiseerde monteurs in huis die u alle zorgen uit handen nemen. Hierdoor heeft u maar één aanspreekpunt en dit maakt ons uniek in het geven van de beste service.

Tegels

De tegels in uw badkamer bepalen voor een groot deel de sfeer in uw badkamer. Waar vroeger vaak gekozen werd voor enkel witte tegels zien we nu steeds meer afwisselende kleuren en patronen. U kunt kiezen uit standaard vierkante tegels maar u kunt ook gaan voor natuursteen of langwerpige badkamertegels. En waar eerst voornamelijk gekozen werd voor een kleiner formaat badkamertegel komen we de laatste tijd juist een groot formaat badkamertegel tegen. Wij begrijpen dat de keuze voor uw badkamertegels erg lastig kan zijn en daarom helpen we u graag in onze showroom met het maken van een keuze. Als u van te voren even contact opneemt dan kunnen wij u een persoonlijke rondleiding geven door onze showroom.

Toiletruimtes

U kunt bij ons niet alleen een toilet aanschaffen, u kunt bij ons terecht voor de complete inrichting van uw toiletruimte. Naast u bijstaan in de keuze en de aankoop verzorgen wij ook de montage van A tot Z. Laat u eens door ons verrassen door de mogelijkheden die wij bieden bij het inrichten van complete toiletruimtes. In het overzicht hieronder vindt u vast een impressie van enkele toiletruimtes. In onze webshop vindt u alle mogelijke toiletten, tegels en andere meubels die u wenst in uw toiletruimte.