Tegel & Sanitair Outlet Haaglanden voor uw sanitair en badkamer.

Badkamertegels outlet

Krijgt u binnenkort een nieuwe badkamer, maar heeft u nog geen tegels gevonden ? Tegel en Sanitair Outlet Haaglanden heeft een ruim assortiment badkamertegels voor outletprijzen. Wij bieden mooie en goed kwaliteit tegels voor een fijne prijs aan. Mocht u er zelf niet uitkomen, staan onze medewerkers voor u klaar.

Ons assortiment badkamertegels outlet

In ons assortiment outlet badkamertegels hebben wij witte, grijze en zwarte tegels. Meer aparte stenen zoals kiezelstenen en houtlook bieden wij ook aan. De tegels bepalen voor een groot deel de sfeer in uw badkamer. Ze moeten dus niet alleen functioneel zijn, maar ook sfeervol. Een ruimte kan groter of kleiner lijken met behulp van de juiste stenencombinatie.

 

Dat uw badkamertegels van goede kwaliteit zijn, is zeer belangrijk. U wit niet binnen een enkele jaren de tegels weer moeten vervangen. Ook moet onderhoud goed te doen zijn, al onze stenen zijn gemakkelijk schoon te maken en afneembaar met water. Wij geloven in de uitstekende kwaliteit van onze stenen. Daarom krijgt u bij aanschaf van nieuwe badkamertegels vijf jaar garantie.

Geïnteresseerd in badkamertegels outlet ?

Heeft u interesse in onze badkamertegels outlet, of wilt u meer informatie ? Dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch en via e-mail bereiken. Als u ons contactformulier invult, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht