Tegel & Sanitair Outlet Haaglanden voor uw sanitair en badkamer.

Badkamertegels outlet Honselersdijk

Bent u op zoek naar nieuwe tegels voor uw badkamer ? Kom dan naar badkamertegels outlet Honselersdijk . Wij bieden een groot assortiment tegels in verschillende materialen, soorten, kleuren en maten. Op onze website en in onze showroom kunt u kijken wat wij allemaal te bieden hebben. Zit uw tegel er nog niet tussen, houdt dan ons assortiment regelmatig in de gaten. Er komen regelmatig nieuwe varianten binnen.

Waarom de badkamertegels outlet Honselersdijk van Tegel en Sanitair Outlet Haaglanden?

Wij bieden een groot assortiment tegels aan, voor een mooie outletprijs. In onze badkamertegels outlet Honselersdijk heeft u uitgebreid de keuze. Ook hebben wij hier complete badkamers staan. Zo kunt u gelijk inspiratie opdoen. Ook heeft u dan meteen een beter beeld van hoe het eindresultaat zal gaan worden. Tevens zijn de tegels die u hier kunt zien, allemaal op voorraad. Zo kunnen wij zo snel mogelijk beginnen aan uw nieuwe badkamer!

U kunt bij badkamertegels outlet Honselersdijk uit een aantal kleuren tegels kiezen. Wij bieden witte, grijze en zwarte tegels. Wel zijn deze in allerlei varianten te verkrijgen. Naast gewone tegels heeft u bij ons ook de keuze uit houtlook en kiezelstenen. Met de tegels die u gaat kiezen, kunt u de gehele sfeer van uw badkamer bepalen. Ook kunnen wij een effect creëren met de tegels waardoor uw badkamer groter gaat lijken.

Als u er zelf niet helemaal uit komt, staan onze medewerkers bij de badkamertegels outlet Honselersdijk klaar om u te helpen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u vrijwel alles vertellen over de tegels en de rest van ons sanitair. Als u uw badkamertegels bij ons aanschaft kunnen wij deze uiteraard  monteren. U krijgt gelijk ook nog 5 jaar garantie van ons!

Meer informatie over badkamertegels outlet Honselersdijk ?

Bent u geïnteresseerd in onze tegels of wilt u meer informatie over onze badkamertegels outlet Honselersdijk ? Neem dan contact met ons op. U kunt dit telefonisch (070 737 0609) of via e-mail (info@tohl.nl) doen. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Wilt u verzekerd zijn van uitgebreide aandacht en hulp ? Maak dan van te voren een afspraak.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht